Kiállítások

Agromashexpo/Agrárgépshow 2023


Hosszú kihagyás után 2023-ban ismét teljes nagyságában megrendezésre került a Agromashexpo/Agrárgépshow mezőgazdasági kiállítás.

A kiállításon cégünk is bemutatta legfontosabb munkagépeit, különösen koncentrálva a közelgő tavaszi szezonra.

A standunkon látható volt az OPaLL-AGRI Saturn magágykészítő kompaktor. A Saturn kompaktor elérhető 3 – 10 méteres munkaszélességben, függesztett, félig-függesztett és vonókocsis kivitelben. A kompaktort különböző kapakialakításokkal lehet szerelni, úgy mint nyírócsavaros vagy spirálrugós lúdtalp kapák, illetve 3-soros kombinátor kapás szekció. A Saturn 330 mm-es szélespálcás hengerrel szerelt, a végső lezárást pedig 400 mm átmérőjű Crosskill gyűrűs henger végzi.

A gépről bővebb információért kérjük KATTINTSON IDE.

A Quivogne palettájáról kiemelendő a Maxiplant itt bemutatott 8 soros sorközművelő kultivátor. A kultivátoron a paralelogramma felfüggesztésű kocsinként 5 db rugós kapa végzi az ápolás és mechanikai gyomírtás feladatát. A segédvázra szerelt 1.100 literes folyékony tartály kardán- vagy hidromotors hajtású szivattyúval és fokozat mentes folyadék kijuttatásra képes egységgel rendelkezik. A folyadék tartály a kiállításon bemutatott segédvázon vagy akár a traktor mellső részén is elhelyezhető.

Bővebb információ a sorközművelő kultivátorról az oldalunkon IDE KATTINTVA található.

   henger prizma gyűrűvel   késes henger

A Gladiator késes henger-tárcsa kombináció szerencsére hazánkban már nem szorul bemutatásra. A gép legnagyobb előnye, hogy menetirányra merőlegesen és párhuzamosan is aprítja a növényi szármaradványokat. Nagy munkasebesség és alacsony üzemeltetési költség jellemzi a Gladiatort aprító hengert. Felhasználható hagyományos módon a traktor mögött üzemeltetve vagy a front hidraulikára kapcsolva gépkapcsolatban. Elérhető 3 – 6 méteres függesztett kivitelben. Bővebb műszaki információért kérjük keresse fel a Gladiator terméklapját IDE KATTINTVA.

A Quivogne mindig is erős volt a hengerek piacán. A 2023-as kiállításon a Rollmot 830 henger képviselte a széles henger családot. A standon látható Rollmot 8,3 m munkaszélességű, prizmagyűrűs kivitellel szerelt változat volt. A Rollmot henger esetében a hidraulikusan állítható első simító alapfelszereltségnek számít és így ez a munkagép tökéletesen végzi el a tavaszi bokrosítás mellett a szántáselmunkálás feladatát is. A piacon található hengerek között az egyik legerősebb a Rollmot henger, bővebb műszaki információt pedig IDE KATTINTVA találhat róla.

Igazi különlegesség volt a standon a Stub-Front mellső felépítésű rövidtárcsa. Manapság már hazánkban is egyre nagyobb teret nyer a front munkagépek alkalmazása, amelyekkel időt, energiát és pénzt lehet megspórolni. A Stub-Front rövidtárcsa 560 mm átmérőjű lapokkal rendelkezik. Megnyerően robusztus felépítés, kényszerkormányzott függesztés, teljesen zárt csapágyazás és igen erős felépítés jellemzi a front tárcsát. Bővebb műszaki információért kérjük keresse a fel honlapunkon a Stub-Front terméklapot IDE KATTINTVA.

Ezúton is köszönjük a látogatását a standunkon, legközelebb Mezőfalván lesznek láthatóak nagy mennyiségben munkagépeink a NAK Szántóföldi Napokon. Tisztelettel várjuk ott is!

sorközművelő   kompaktor   front tárcsa
VISSZA