Kiállítások

Gépbemutató Quivogne módra Párizsban, 2019 SIMA


Természetesen mint francia cég, a Quivogne igazán impozáns standon vonultatta fel gépújdonságait a hazai közönség előtt. Látható volt több fajta tárcsás borona, magágykészítő, talajlazító, rövidtárcsa, henger és szántóföldi kultivátor is.

Kiállítás SIMA Késes henger

Kiállítás

 

Az egyik legfontosabb újdonság a Gladiator késes henger volt a standunkon. A Gladiator kétsoros elrendezéssel épül. Az első sorban késes henger található, amely a menetirányra merőlegesen aprítja a szármaradványokat. A második sorban pedig csipkézett tárcsasor található, amely a menetiránnyal párhuzamosan darabolja tovább az esetleg elmaradt szárakat, garantálva ezzel a tökéletes száraprítást.

A másik, magyar gazdák számára is fontos fejlesztés a Diskacrop rövidtárcsa. A 660 mm-es tárcsalapokkal rendelkező rövidtárcsa könnyen bánik el a nagyobb szármaradványokkal is. Hatalmas átömlési keresztmetszet a garancia arra, hogy eltömődés mentesen lehessen elvégezni a tarlómunkákat. A szállítókerék a tárcsasor után, de a lezáró henger előtt helyezkedik el. Fontos kiemelni, hogy a hengersor gyorskapcsolóval csatlakozik a tárcsás alapgéphez, így szükség esetén könnyen lekapcsolható róla. A gép különféle lezáró hengerrel rendelhető, a kiállításon a kétsoros, önbeálló U-henger volt látható.

rövidtárcsa Henger U-henger

Diskacrop rövidtárcsa

 

A standunk közepén a 12,3 méter széles Rollmax henger volt látható, amely kategóriájának egyik legerősebb munkagépe.

Ezeken kívül természetesen még számos tárcsa, henger, lazító, szárzúzó, grubber és front eszköz is képviseltette magát.

A Quivogne újdonságok közül több is látható lesz még az idén Magyarországon. Ha kérdése van a gépekkel kapcsolatban, kérjük keresse gyári kollégánkat: elérhetőségért kattintson ide.
VISSZA