Referenciák

EGY MINTAGAZDASÁG - LAGROLAND KFT SEGESD

2007-ben alapította céget Lassú Béla amely 900 hektáron gazdálkodik a Somogy megyei Segesden.

„Ki voltak adva bérbe a földterületek - mondta a tulajdonos - de nehezen érkeztek a bérleti díjak. Ezért döntöttem a saját művelés mellett, melyet nem bántam meg! Multiknál eltöltött vezetői gyakorlattal, pénzügyi végzettséggel rendelkezem, de kertészeti középiskolába jártam, tehát van közöm a növényekhez is.”

Egy szántó területből alakult ki a gyönyörű telephely. Modern iroda épület mögött sorakoznak a fedett tárolók, melyeket aszfaltos utak kötnek össze a telephelyen belül.

A zöld területek parkosítottak, kevés ilyen átgondolt és szép telephely található az országban!

A talajművelő munkagépek döntő többsége OPaLL-AGRI (Csehország) gép a QUIVOGNE Magyarország Kft kínálatából.

A paletta közel teljes a gyár kínálatából, hiszen van 1 db 6 vasú ORION eke, 2 db JUPITER 5 vasú eke. Továbbá a „csapatot” erősíti 1 db TRITON 4 kultivátor és egy SATURN 6 m magágykészítő kompaktor.

2021 évi beszerzés egy QUIVOGNE DISKATOR 5m rövidtárcsa , APV 3000 aprómag vetővel kombinálva. Van egy régebbi lengyel rövidtárcsánk de nem voltunk 100 %-ig megelégedve a munkájával, ezért fordultunk a QUIVOGNE (KIVON) Magyarország Kft-hez ismét.

Közép kötött talajokon használjuk a gépeinket nagy megelégedéssel. Mindenkinek tudom ajánlani ezeket az eszközöket hiszen profi minőségű munkát végeznek megfizethető áron!


VISSZA